IPU-1 obrazac za fiskalizaciju fiskalnog uređaja

Molimo sve korisnike da prilikom popunjavanja formulara obrate pažnju na znak * – to znači da taj podatak obavezno ispunite jer u protivnom obrazac neće biti poslat!!!!
Hvala na razumevanju!!!

                                                      FORMULAR ZA FISKALIZACIJU

Privatnost: Vaša email adresa neće biti prodata i/ili deljenja trećim stranama.
Anti-spam verifikacija: Captcha

Popunjavanjem formulara na internet stranici https://fismod.com smatra se da je korisnik formular dobrovoljno popunio, upisao tačne podatke radi obavljanja procedure fiskalizacije fiskalnog uređaja.
Vaše informacije se čuvaju na serveru kom mogu pristupiti samo ovlašćene osobe. Određene osetljive informacije se kriptuju koristeći Secure Socket Layer (SSL) tehnologiju, na taj način nastojimo da osiguramo Vaše lične informacije van domašaja neovlašćenog korišćenja.
Ako imate bilo kakva pitanja u vezi poverljivosti podataka, ili ako želite da promenite ili ažurirate neke od podataka molimo Vas da nam pošaljete email poruku sa potrebnim informacijama na našu email adresu: fismod.bgd@gmail.com

” Fotokopiranje i zadržavanje ličnih dokumenata građana, kao oblik obrade podataka o ličnosti, predstavlja invazivan prodor u privatnost i takva obrada podataka dozvoljena je samo kada je zakonom izričito predviđena.”

Dežurstvo od 09 do 16h u prostoriji servisa

Fismod - Beograd

Koristimo "mali" godišni odmor od 29.07. do 03.08.2021