Projekat - Fis4All

Osnovna ideja projekta – Fis4all

Rad na fiskalnoj kasi je jednostavan i lak.Sa barkodom je možda i još lakši.Pre nuliranja kase odradi se izveštaj o prodatim artiklima ( termo rolna iz kase može ponekad da bude dugačka i do 5- 6 m.Izveštaj se daje knjigovođi koji te podatke ručno  implementira u knjigovostveni program.

Ali klijent je klijent, na kraju on  plaća knjigovostvene usluge!
Fiskalna kasa  po zakonu ima ulogu da izdaje fiskalne isečke i to je i glavni zadatak te samim tim korektno odrađuje propisanu zakonsku regulativu.Pitanje je  šta korisnik ima od podataka.Presek stanja, izveštaj artikla i dnevni izveštaj.To je sve ali gde su podaci od pre par nedelja, par meseci ili par godina unazad.Postoji kontrolna traka ali gde ih pronaći, kako ih obraditi i saznati ono što vas interesuje a dodatni problem je što ponekad vidite samo beli papir,  podaci skoro nečitljivi i nastaje veliki problem.

Kase nove generacije su i fiskalni štampači ( kupujute 2 u 1 fiskalni uređaj ) pa je logični izbor preći na  PC kasu.
Koji program odabrati, koliko će to sve koštati.Cene programa su različite i teško se odlučiti šta od programa izabrati.
Radnji koja po prvi put uvodi maloprodajni softver u poslovanje, potrebna je i oprema (hardver) na kojoj će taj softver raditi: računar sa monitorom i operativnim sistemom, i fiskalni printer ili fikalna kasa/printer.
Zabrinuti zbog veličine investicije u hardver, neki od vlasnika radnji često požele da uštede na ceni softvera, i od njih često čujemo pitanje koje se, malo uprošćeno svodi na: koliko košta softver koji mi završava sav posao – a šta mogu da dobijem  za što manje para.

Pa počnimo sa odgovorom na ovo drugo…..tako nastaje ideja o „malim“ maloprodajnim programa! Uglavnom u vezi sa fiskalnim uređajima.
Na tržištu u našem regionu se mogu naći programi namenjeni maloprodaji po različitim cenama

Zavisno od delatnosti, oni mogu ili ne moraju biti dovoljni da zadovolje potrebe maloprodajnog objekta. Naime, za manje str i kioske, singl radnje koje trguju robom koja nema posebnih zahteva, mali program može da ispuni sve osnovne potrebe u poslovanju – i prijem robe, i promene cena, i sve transakcije prodaje (naplatu po različitim sredstvima plaćanja, povraćaje, itd.). Većina tih programa može i da pripremi za štampu dokumenta potrebna za knjigovodstvo.

Fis4Pos – Market

Dopadljiv dizajn / ‘user friendly’ okruženje / brzina rada / robustnost u radu / Barkod skeneri / Razni izveštaji / Štampa gotovinskog računa Predračun / Otpremnica  / Pregled prijema robe / Stanje robe/
Prijem robe / Pregled prijema robe /Kalkulacija prijema /Pregled kalkulacije/Prikaz izdatih računa/ i još raznih izveštaja….
/  [ Dalje… ]

Fis4Pos – Caffe

Isti interface kao i kod marketa ali prilagošene funkcije za Caffe, restorane i druge uslužne objekte.
Dopadljiv dizajn / ‘user friendly’ okruženje / brzina rada / robustnost u radu / Barkod skeneri / Razni izveštaji / Štampa gotovinskog računa Predračun / Otpremnica / Prijem robe / Pregled prijema robe / Stanje robe/
LDPU lista / Pregled prijema robe /Kalkulacija prijema /Pregled kalkulacije/Prikaz izdatih računa/ i još raznih izveštaja…. /  [ Dalje… ]

Fis4Touch

Delimičan prikaz novog programa Fis4Touch namenjen fast food… pekare, kafići svima gde je bitna brzina i vizualni pregled….. [ Dalje… ]

 

Brzina

Program mora da ispunjava osnovne uslove: sigurnost u radu, brzina pristupa podacima, bez blokade, opis poruke o nastaloj greški…..

 

Jednostavan interface

Korisnik programa mora da ima dopadljiv i jednostavan interface, da lako ide iz jednog menija na drugi meni, da poruke u meniju budu jednostavne i razumljive….

Zadovoljstvo klijenata

Klijent, korisnik programa u radu sa programom mora da bude zadovoljan učinjenim, da lako manipuliše i razume učinjene radnje, da mu svaka stavka menija bude prihvatljiva i nadasve razumljiva….

Naši klijenti

Svaki naš zadovoljan klijent je naš najbolji prodavac, preporuke su veoma bitne i mi puno polažemo na tom aspektu.Preporuka nema ili neće ih ni biti sa nezadovoljnim kupcem, prihvatamo svaku sugestiju i odmah je primenjujemo ako smatramo da će koristiti svima….

Vesna

Prodaja

Naši korisnici su prepoznali našu volju da sve saslušamo, zapišemo, postavimo temelje novog projekta i krećemo u realizaciju.Gde će nas to odvesti……

Aca

Programer

Naš osnovni cilj je zadovoljstvo kupca. Orijentirani smo prema kupcu u smislu optimalnog rešenja vodeći pri tome računa o kvalitetu radova, roku isporuke i ceni.

Tale

Support

Zadovoljstvo klijenta ste “osvojili” kada oni dolaze u vašu radnju zato što to žele, a ne zato što moraju.

 

Vaša veza sa ovim sajtom je zaštićena SSL protokolom

Dežurstvo od 09 do 16h u prostoriji servisa

Fismod - Beograd

Koristimo "mali" godišni odmor od 29.07. do 03.08.2021