eVirtualPos Android Kasa: Budućnost Fiskalizacije na Dlanu Vaše Ruke!

“Predstavljamo eVirtualPos Android kase – vrhunsko rešenje za modernu fiskalizaciju u Srbiji. Naš softver, dizajniran za male i srednje preduzetnike, olakšava izdavanje fiskalnih računa i pruža detaljnu analitiku poslovanja u realnom vremenu. Rentirajte Android uređaj opremljen eVirtualPos softverom po specijalnoj ceni od samo 1.320 RSD mesečno, uz povratni depozit od 6.000 RSD. Uz eVirtualPos, doživite lakoću fiskalizacije bez dugoročnih ugovornih obaveza i sa potpunom mobilnošću i fleksibilnošću. Pridružite se revoluciji u fiskalizaciji i unapredite svoje poslovanje danas!”

Uvodimo eVirtualPos: Budućnost Fiskalizacije na Dohvat Ruke

U svetu gde tehnologija neprekidno napreduje, vaš biznis zaslužuje najmodernija rešenja koja prate te trendove. eVirtualPos predstavlja upravo to – vrhunsko rešenje za online fiskalizaciju dostupno u Srbiji, dizajnirano da modernizuje vaše poslovanje kroz inovativan pristup i jednostavnost korišćenja.

Šta je eVirtualPos?

eVirtualPos nije samo softver; to je kompletno rešenje koje uključuje rentiranje Android uređaja preinstaliranog sa eVirtualPos aplikacijom. Dizajniran kako bi zadovoljio potrebe malih i srednjih preduzeća, ovaj softver omogućava laku fiskalizaciju prodaje u realnom vremenu, što vašem poslovanju pruža neophodnu fleksibilnost i mobilnost.

Dežurstvo od 09 do 16h u prostoriji servisa

Fismod - Beograd

Koristimo "mali" godišni odmor od 29.07. do 03.08.2021