Termin "softver", je opšti termin koji se koristi za opisivanje kompjuterskih programa, aplikacija i podataka koji se koriste za rad računara i obavljanje specifičnih zadataka.

Odobreni EFU softweri od strane Poreske uprave Srbije u novoj fiskalizaciji

Fis4Pos 21
Efikasno upravljanje maloprodajom: Fis4Pos je dizajniran da optimizira vaše maloprodajne operacije, bilo da vodite mali butik ili veliki lanac. Naš softver nudi korisničko sučelje koje omogućava vašem osoblju da brzo i precizno obrađuje prodajne transakcije
Click Here
Fis4WEB
Internet prodaja, poznata i kao e-trgovina ili online prodaja, predstavlja proces prodaje proizvoda ili usluga putem Interneta. Ova vrsta prodaje postala je sve popularnija tokom poslednjih nekoliko decenija zbog sve većeg broja ljudi koji koriste Internet za kupovinu. Internet prodaja ima mnoge prednosti, uključujući širok doseg, mogućnost 24/7 dostupnosti za kupce i lakši pristup globalnom tržištu.
Click Here
MiddleWare
Svrha middleWare je da se nosi sa složenošću i heterogenošću različitih sistema, platformi, programskih jezika i protokola, omogućavajući im da besprekorno rade zajedno. Deluje kao lepak koji povezuje različite komponente distribuiranog sistema, omogućavajući im da razmenjuju podatke, poruke ili zahteve na standardizovan i efikasan način.
Click Here
Click Here
Previous slide
Next slide

Vaša veza sa ovim sajtom je zaštićena SSL protokolom

Dežurstvo od 09 do 16h u prostoriji servisa

Fismod - Beograd

Koristimo "mali" godišni odmor od 29.07. do 03.08.2021