Učinite pravi korak - sa kase na PC kasu!

GET BETTER RESULTS BY UPGRADING TODAY!​

U mogućnosti smo da Vam ponudimo low cost softversko rešenje za kompletno vođenje maloprodaje,objekte “brze hrane” ,ugostiteljskog objekta ili marketa. Bilo da se radi o malom kafiću ili restoranu,malom ili većem marketu. Naše rešenje će se savršeno uklopiti u Vaše okruženje i drastično Vam olakšati vođenje i kontrolu Vašeg objekta. Fiskalne i POS uređaje po potrebi i u zavisnosti od veličine objekta savršeno će odraditi zahteve koji su Vam potrebni u radu.
Modularno programiranje
Modularno programiranje je softverski dizajnirana tehnika koju karakteriše pretvaranje funkcionalnosti programa u slobodne, zamenljive module, tako da svaki sadrži ono što je neophodno za izvršavanje samo jednog aspekta željene funkcionalnosti.
Pristup modulu izražava elemente koji su neophodni i potrebni modulu. Elementi definisani u pristupu modula se mogu detektovati od strane drugih modula. Implementacija podrazumeva kod koji je odgovarajući elementima koji su definisani u pristupu. Modularno programiranje je usko povezano sa strukturalnim programiranjem i objektno orijentisanim programiranjem, tako što im je zajednički cilj pojednostavljenje konstrukcija velikih softverskih programa i sistema, svođenjem na manje delove.
 
https://sr.wikipedia.org/

Dežurstvo od 09 do 16h u prostoriji servisa

Fismod - Beograd

Koristimo "mali" godišni odmor od 29.07. do 03.08.2021