Predstavljamo "Fis4Pos 21" : Pojednostavite i poboljšajte svoje prodajne operacije

Da li ste maloprodajni biznis, pružalac usluga ili agent za nekretnine u Srbiji koji tražite sveobuhvatno i pouzdano rešenje za upravljanje vašim prodajnim transakcijama? Ne tražite dalje od Fis4Pos 21, našeg savremenog softverskog programa prilagođenog specifičnim zahtevima fiskalizacije u Srbiji. Od svog pokretanja 1. maja 2022. godine, Fis4Pos se pojavio kao pouzdano i odobreno rešenje za poduzetnike u različitim sektorima, omogućavajući im da se  pridržavaju novih propisa o fiskalizaciji.

Efikasno upravljanje maloprodajom:

Fis4Pos je dizajniran da optimizira vaše maloprodajne operacije, bilo da vodite mali butik ili veliki lanac. Naš softver nudi korisničko sučelje koje omogućava vašem osoblju da brzo i precizno obrađuje prodajne transakcije. Sa funkcijama kao što su skeniranje barkodova, upravljanje zalihama i praćenje prodaje u realnom vremenu, Fis4Pos osigurava da imate potpunu kontrolu nad svojim maloprodajnim poslovanjem uz održavanje usklađenosti sa zahtevima fiskalizacije

Besprekorna integracija uslužne industrije:

Program Fis4Pos 21

Pružaoci usluga se suočavaju sa jedinstvenim izazovima kada je u pitanju fiskalizacija, ali Fis4Pos vas pokriva. Bilo da upravljate, salonom ili servisom, naš softver vam omogućava da neprimetno integrišete fiskalizaciju u vaše svakodnevne operacije. Možete bez napora generirati fiskalne račune, upravljati korisničkim računima i upravljati različitim načinima plaćanja, sve u okviru jedinstvene platforme. Fis4Pos 21 osigurava da vaše poslovanje ostane usklađeno bez ugrožavanja kvaliteta usluge koju pružate.

Upravljanje prodajom nekretnina bez napora:

Agenti za nekretnine u Srbiji takođe mogu imati koristi od Fis4Posa, jer pojednostavljuje proces fiskalizacije za promet nekretnina. Uz naš program možete generirati tačne i detaljne fiskalne račune za svaku prodaju, osiguravajući transparentnost i usklađenost.

Fis4Pos također nudi funkcije za upravljanje informacijama o klijentima, popisima nekretnina i financijskim zapisima, pojednostavljujući vaše poslovanje s nekretninama uz pridržavanje propisa o fiskalizaciji.

Ključne karakteristike Fis4Pos:

  1. Generisanje fiskalnih računa: Automatski generiše fiskalne račune za svaku transakciju, uključujući sve potrebne informacije koje zahtevaju srpski propisi o fiskalizaciji.
  2. Upravljanje zalihama: Pratite nivoe zaliha, upravljajte varijacijama proizvoda i primajte upozorenja kada artikle treba obnoviti.
  3. Fleksibilnost plaćanja: Prihvatite različite načine plaćanja, uključujući gotovinu, kreditne kartice i mobilno plaćanje, pružajući udobnost svojim klijentima, istovremeno osiguravajući fiskalnu usklađenost.
  4. Upravljanje korisnicima: Održavajte sveobuhvatnu bazu podataka o klijentima, omogućavajući personaliziranu uslugu i ciljane marketinške napore.
  5. Izvještavanje i analitika: Pristupajte detaljnim izvještajima o prodaji, analizirajte metriku učinka i donosite odluke zasnovane na podacima kako biste optimizirali svoje poslovanje.
  6. Interfejs prilagođen korisniku: Fis4Pos ima intuitivan interfejs koji je jednostavan za korišćenje, omogućavajući vašem osoblju da se brzo prilagodi sistemu i minimizira vreme obuke.
DOBRODOŠLI NA FIS4POS 21

Iskusite prednosti Fis4Pos 21 - danas:

Uz Fis4Pos, možete pojednostaviti svoje prodajne operacije, poboljšati fiskalnu usklađenost i fokusirati se na razvoj vašeg poslovanja. Naš softver je posebno dizajniran da zadovolji jedinstvene potrebe Srpskog tržišta, osiguravajući da ostanete ispred u razvoju regulatornog okruženja. Ne dozvolite da složenost fiskalizacije ometa vaše poslovanje; odaberite Fis4Pos i iskusite praktičnost, efikasnost i bezbrižnost koji dolazi s pouzdanim i odobrenim rešenjem. Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o Fis4Pos-u i kako on može da revolucioniše vaše upravljanje prodajom u Srbiji.

Dežurstvo od 09 do 16h u prostoriji servisa

Fismod - Beograd

Koristimo "mali" godišni odmor od 29.07. do 03.08.2021