IZRADA WEB SAJTOVA

Predstavite svoju firmu, radnju, posao i usluge najširoj publici! Neka vaš web sajt radi za vas i neka vam donese više posla a samim tim i više prihoda. Mi vam nudimo kompletnu uslugu izrade web sajta po principu KLJUČ U RUKE! 

Web dizajn (енгл. Web design) obuhvata veliki broj različitih veština i disciplina koje se koriste u procesu izrade web sajtova. Različite oblasti web dizajna uključuju web i grafički dizajn odnosno dizajn korisničkog interfejsa, autorska prava, standardizovani kod i propratni softver za dizajniranje web sadržaja, UX dizajn i SEO optimizaciju. Često određeni broj individualnih web dizajnera rade u timovima pokrivajući različite aspekte procesa dizajniranja, iako neki dizajneri mogu sami da odrade ceo proces dizajniranja.[1] Termin web dizajn se obično koristi da opiše proces dizajniranja koji se odnosi na klijentski – front end deo i projektovanje web sajta uključujući pisanje koda, odnosno kodiranje, koje je jako bitno u web dizajniranju . Od web dizajnera se očekuje da zadovolje potrebne uslove izgleda i funkcionalnosti web sajta, njihova uloga podrazumeva i pisanje koda pa je potrebno da budu u toku sa web development standardima.

Zašto vam treba web stranica

Web design

Zašto vam treba web stranica ili Da li trebate web prezentaciju?

Ima mnogo teorije po ovom pitanju, ali mi ćemo odgovor formulistati samo kroz par tačaka:

  • Imati danas web stranicu ili svoju web prezentaciju nije nikakav luksuz nego potreba i to što bi rekli naši stari „nasušna“
  • Sa svojom web prezentacijom vi ste svojim potencijalnim klijentima dostupni 24 sata i to 7 dana u nedelji i tako cele godine …
  • Za razliku od nekih drugih načina vaše prezentacije, na svojoj web stranici vi određujete kako ona izgleda i vi određujete pravila
  • Sa web stranicom dostupni ste na svim tržištima tj. globalno, čitav svet može da vidi i da sazna šta vi to i kako radite, što niste u mogućnosti sa drugim vidovima vaše promocije
  • I možda najvažnije, web stranica vam daje mogućnost dvosmerne komunikacije sa svojim klijentima. Znači osim što vi promovišete svoje aktivnosti, proizvode, usluge, … vi istovremeno imate mogućnost da dobijete direktne povratne informacije od ljudi koje to zanima, a koje, ako ih pametno iskoristite, mogu umnogome unaprediti vaše poslovanje.

IZRADA SAJTA U WORDPRESS-u

WordPress je vodeći CMS (Conten Management System) sa neverovatnom ekspanzijom i zauzimanjem preko 20% tržišta svih sajtova što je impresivan broj. Kreiran sa idejom blog platfome iz godine u godinu postaje platforma za sve. Od klasičnih prezentacija, blogova, magazina, portal sajtova za vesti, portfolija, socijalnih mreža do online shopa.

Trenutne mane platforme postaju beznačajne u odnosu na sve prednosti i na brzinu otklanjanja problema. Ukoliko kvalitetni WordPress developeri rade na vašem sajtu za online prodaju, budite sigurni da ćete imati fantastične rezultate.

Prijateljski korisnički deo, odlična integracija sa socijalnim mrežama, dodaci poput Woocomerce uslovili su da je sve veći broj brendova koji se odlučuju za WordPress. WordPress je takođe naš odabir i priključili smo se timu koji pobeđuje.

Svi trebaju svoj WEB!

Možda izgleda kao da je ovo naše izlaganje okrenuto prema firmama i kompanijama koje još uvek nemaju svoju prezentaciju na internetu, ali ono se zapravo odnosi na sve, podjednako i na firme, kompanije, preduzeća, muzičke grupe, umetnička i sportska društva, pisce, pevače, razna udruženja građana … jednostavno rečeno, ovo se ODNOSI na sve.

Vaša veza sa ovim sajtom je zaštićena SSL protokolom

Dežurstvo od 09 do 16h u prostoriji servisa

Fismod - Beograd

Koristimo "mali" godišni odmor od 29.07. do 03.08.2021