Predstavljamo Fis4WEB 21

Da li se bavite internet prodajom i tražite sertifikovan i pouzdan softverski program koji će vam olakšati poslovanje uz poštovanje novih propisa o fiskalizaciji u Srbiji? Ne tražite dalje od Fis4WEB 21, našeg vrhunskog rješenja dizajniranog posebno za aktivnosti u domenu internet prodaje. Svojim zvaničnim sertifikatom od strane nadležnih institucija Republike Srbije, Fis4WEB 21 obezbeđuje besprekornu integraciju fiskalizacije uz osnaživanje vašeg onlajn poslovanja.
Efikasno upravljanje internet prodajom:
Fis4WEB 21 je skrojen da odgovori na jedinstvene izazove upravljanja internet prodajnim operacijama. Naš softver pruža sveobuhvatnu platformu za optimizaciju vaše online prodaje, bez obzira na obim vašeg poslovanja. Od listinga proizvoda do obrade narudžbi i upravljanja plaćanjem, Fis4WEB 21 nudi korisnički interface i napredne funkcije koje vam omogućavaju da efikasno upravljate online transakcijama uz održavanje usklađenosti sa zahtevima fiskalizacije.

Sertifikovano rešenje za fiskalizaciju:

Budite uvereni da je Fis4WEB 21 sertifikovan od strane nadležne institucije Republike Srbije za fiskalizaciju. Naš program je prošao rigorozno testiranje i ispunjava sve potrebne standarde kako bi se osiguralo tačno i pouzdano evidentiranje fiskalnih podataka. Uz Fis4WEB 21, možete generisati fiskalne račune za svaku online transakciju, neprimetno integrisati fiskalizaciju u svoju web stranicu i ostati u skladu s najnovijim propisima.

Ključne karakteristike Fis4WEB 21:

  1. Besprekorna integracija: Lako integrišite Fis4WEB 21 u svoju postojeću platformu za e-trgovinu ili web stranicu, omogućavajući glatku fiskalizaciju online prodaje.
  2. Automatsko generisanje fiskalnih računa: Generišite sveobuhvatne fiskalne račune za svaku online transakciju, osiguravajući usklađenost i transparentnost.
  3. Upravljanje narudžbama: Efikasno obradite i upravljajte narudžbama, pratite nivoe zaliha i upravljajte povratima ili razmenom, sve u okviru centraliziranog sistema.
  4. Sigurna obrada plaćanja: bezbedno prihvatite širok spektar načina plaćanja, pružajući svojim klijentima besprekorno i sigurno iskustvo plaćanja.
  5. Izvještavanje u realnom vremenu: Pristupite izvještajima o prodaji i analitici u realnom vremenu, što vam omogućava da donosite odluke zasnovane na podacima i optimizirate svoje strategije prodaje na mreži.
  6. Interfejs prilagođen korisniku: Fis4WEB 21 ima intuitivni interfejs koji vama i vašem timu olakšava navigaciju i efikasno korišćenje softvera.

Iskusite prednosti Fis4WEB 21 danas:

Fis4WEB 21 osnažuje vaše poslovanje putem interneta, osiguravajući usklađenost sa propisima o fiskalizaciji, istovremeno povećavajući operativnu efikasnost. Uz naše certifikovano rešenje, možete se fokusirati na povećanje vaše internet prodaje bez brige o složenosti fiskalizacije. Ne dozvolite da regulatorni zahtevi ometaju vaš uspeh na mreži—odaberite Fis4WEB 21 i podignite svoju internet prodaju na nove visine.

Otkrite snagu Fis4WEB 21 i napravite revoluciju u upravljanju internet prodajom u Srbiji. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našem sertifikovanom rešenju za fiskalizaciju i kako ono može transformisati vaše poslovanje na mreži.

Dežurstvo od 09 do 16h u prostoriji servisa

Fismod - Beograd

Koristimo "mali" godišni odmor od 29.07. do 03.08.2021