MiddleWare 4 unregistered APP

Šta znači "MiddleWare"

Middleware je vrsta softvera koji djeluje kao most između operativnog sistema i aplikacija, omogućavajući im da međusobno komuniciraju i komuniciraju. Pruža usluge i funkcionalnost koje olakšavaju integraciju, interoperabilnost i komunikaciju između različitih softverskih sistema.

Middleware često uključuje komponente kao što su serveri aplikacija, redovi poruka, monitori transakcija, web serveri i drugi alati koji pomažu u upravljanju i koordinaciji protoka podataka i zahtjeva između aplikacija. Može se nositi sa zadacima kao što su transformacija podataka, konverzija protokola, sigurnost i rukovanje greškama.

Koristeći srednji softver, programeri se mogu fokusirati na izgradnju aplikacija bez previše brige o osnovnoj infrastrukturi i komunikacijskim protokolima. Middleware apstrahuje složenost komunikacije među aplikacijama, što olakšava izgradnju distribuiranih i međusobno povezanih sistema.

Middleware je širok pojam koji se koristi u računarskoj nauci i softverskom inženjerstvu za označavanje vrste softvera koji se nalazi između različitih aplikacija, sistema ili komponenti, djelujući kao most ili posrednik. On pruža sloj apstrakcije i standardizacije koji olakšava komunikaciju, integraciju i interoperabilnost između ovih različitih entiteta.
Svrha međuvera je da se nosi sa složenošću i heterogenošću različitih sistema, platformi, programskih jezika i protokola, omogućavajući im da besprekorno rade zajedno. Deluje kao lepak koji povezuje različite komponente distribuiranog sistema, omogućavajući im da razmenjuju podatke, poruke ili zahteve na standardizovan i efikasan način.
Dalje na našem blogu…

Worldwide Shipping

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Best Quality

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Best Offers

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Secure Payments

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dežurstvo od 09 do 16h u prostoriji servisa

Fismod - Beograd

Koristimo "mali" godišni odmor od 29.07. do 03.08.2021