Obaveštenje o kolačićima

Kolačići
Prilikom vaše posete našoj internet lokaciji, moguće je da ćemo postaviti određenu informaciju na vaš PC ili mobilni uređaj. Ova informacija, koja se zove „kolačić”, nam služi da vas prepoznamo prilikom vaše sledeće posete našoj lokaciji.
Kolačići mogu da nam pomognu na više načina. Na primer, oni nam pomažu da prilagodimo ovu internet lokaciju tako da ona bolje odgovara vašim potrebama.
Imate mogućnost izbora da prihvatite kolačiće ili ne. Kolačići koje ste nam dozvolili da postavimo na vaš PC ili mobilni uređaj tako da ih možemo kasnije pročitati su navedeni dole. Ukoliko ne prihvatate postavljanje dole navedenih kolačića koji su definisani kao „neophodni”, nećete moći da pristupite našoj internet lokaciji. Ukoliko odbijete postavljanje ostalih kolačića, neke od ponuda, funkcija ili resursa naše internet lokacije bi mogli da funkcionišu neispravno i možete očekivati gubitak funkcionalnosti.
U bilo kom trenutku možete da promenite ili opozovete svoju saglasnost iz Deklaracije o kolačićima na našim veb-stranicama  tako što ćete nam poslati i-mejl na office@fismod.com u kojem ćete navesti svoj zahtev.

Kontakt informacije
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili komentar u vezi sa ili da postavite pitanje u vezi Obaveštenje o kolačićima  to možete učiniti putem sledećeg maila: office@fismod.com.

Dežurstvo od 09 do 16h u prostoriji servisa

Fismod - Beograd

Koristimo "mali" godišni odmor od 29.07. do 03.08.2021