" Zadovoljstvo klijenta ste "osvojili" kada oni dolaze u vašu radnju zato što to žele, a ne zato što moraju."

 Dobrodošli na našu web prezentaciju

Porodični biznis  je danas jedan od najznačajnijih generatora bogatstva i zaposlenosti u svetskoj privredi. Iako je teško tačno proceniti njihovu zastupljenost u globalnim okvirima,određene procene kažu da se učešće preduzetničkih firmi koje su osnovale ili vode porodice,kreće u rasponu od 65 do 90 odsto, u odnosu na ukupan broj aktivnih preduzeća u svetskoj ekonomiji.
Prenoseći ogromno iskustvo naslednicima koji nastavljaju da vode porodični biznis pri tom iskustvo stečeno godinama nastale su mnoge firme, neke manje a neke  veoma uspešne.
Tako je Fismod samo nastavio tradiciju, unapredio poslovanje i stekao odlične pozicije na  našem tržištu.Borba nije laka ali opstaju oni uporni i posvećeni poslu.

ZAŠTO POSLOVATI S NAMA?

Naš osnovni cilj je zadovoljstvo kupca. Orijentirani smo prema kupcu u smislu optimalnog rešenja vodeći pri tome računa o kvalitetu radova, roku isporuke i ceni.
Svojim kupcima nudimo kvalitet, povoljne cene, kratke rokove isporuke, te isporuke i u malim količinama. Postičemo i primenjujemo individualni pristup kupcu kako bi se osmislila, projektovala i ostvarila optimalna rešenja za svaki projekt.
Firme u kojima se vrednuje znanje kao resurs, koja ulažu u obrazovanje u kojima je razvijena informacijska infrastruktura i u kojima se visoko ceni individualnost, sposobnost i kreativnost pojedinaca, sa pravom se mogu nazvati inovativnim!
Već sada je teško predvideti koja znanja i veštine će biti potrebne i tražene za narednih 10 godina.U većini profesija znanje se duplira svakih nekoliko godina, što znači da znanje svakoga od nas treba da se duplira svake 2 – 3 godine samo da bi “držali korak” sa promenama. Oni koji to ne budu činili neumitno će zaostajati!

     Zato, ako mislite da bi naša firma mogla zadovoljiti vaše potrebe javite se na naše kontakt adrese i postanite jedan od naših mnogobrojnih partnera i kupaca.

U svakom slučaju tu smo zbog vas i za vas, i unapred se radujemo budućoj saradnji.

Odnosi s našim kupcima zasnivaju se na međusobnom poverenju, jer smo im stalno dostupni, komuniciramo i slušamo njihove zahteve i želje. Rezultat je i više nego povoljan – zadovoljni kupci koji se uvek vraćaju. Time je i ostvaren naš cilj – obostrano zadovoljstvo kupca i naše firme.

Klijenti su oduvek predstavljali krvotok svake firme koji omogućava da firma opstane i da se razvija. Ipak, u odnosu na vreme od pre nekoliko decenija, današnji klijenti postali su sofisticirani i informisani, njihovi standardi postali su viši a zahtevi veći. Zahvaljujući medijima i modernoj tehnologiji sve informacije nalaze im se na “dohvat ruke”, a bespoštedna konkurencija na tržištu konačno ih je stavila u privilegovan položaj. Danas su oni ti koji biraju, i ta njihova pozicija se više neće menjati.Neko je duhovito prokomentarisao rekavši da ako već klijenti biraju, onda biraju nogama, jer od njih zavisi da li će doći do vas, ili će pak “odšetati” vašoj konkurenciji. 

Vaša veza sa ovim sajtom je zaštićena SSL protokolom

Dežurstvo od 09 do 16h u prostoriji servisa

Fismod - Beograd

Koristimo "mali" godišni odmor od 29.07. do 03.08.2021