Uvodimo eVirtualPos: Budućnost Fiskalizacije na Dohvat Ruke

U svetu gde tehnologija neprekidno napreduje, vaš biznis zaslužuje najmodernija rešenja koja prate te trendove. eVirtualPos predstavlja upravo to – vrhunsko rešenje za online fiskalizaciju dostupno u Srbiji, dizajnirano da modernizuje vaše poslovanje kroz inovativan pristup i jednostavnost korišćenja.

Šta je eVirtualPos?

eVirtualPos nije samo softver; to je kompletno rešenje koje uključuje rentiranje Android kasa preinstaliranog sa eVirtualPos aplikacijom. Dizajniran kako bi zadovoljio potrebe malih i srednjih preduzeća, ovaj softver omogućava laku fiskalizaciju prodaje u realnom vremenu, što vašem poslovanju pruža neophodnu fleksibilnost i mobilnost.

Prednosti eVirtualPos

  • Jednostavnost Korišćenja: eVirtualPos je razvijen sa ciljem da bude intuitivan i lako prilagodljiv svim korisnicima. Ne zahteva prethodno tehničko znanje, omogućavajući vam da se fokusirate na ono što je najvažnije – vaše poslovanje.
  • Finansijski i Robni Izveštaji: Dobijate detaljne izveštaje koji vam pomažu u praćenju vaših finansija i zaliha u realnom vremenu. Ovo je ključno za efikasno upravljanje resursima i planiranje budućeg rasta.
  • Praćenje Avansa: Jedna od ključnih karakteristika eVirtualPos-a je mogućnost praćenja avansa, što je retkost kod drugih Android rešenja. Ova funkcionalnost je neophodna za preduzeća koja rade na osnovu avansnih plaćanja i žele da održavaju tačne finansijske evidencije.

Naša Ponuda

Ponosni smo što možemo da ponudimo eVirtualPos paket po izuzetno konkurentnoj ceni od samo 1.320 RSD mesečno. Uz to, potrebno je položiti depozit od 6.000 RSD, koji je u potpunosti povratan nakon prestanka korišćenja usluga. Ova investicija uključuje:

  • Rentiranje Android kase sa preinstaliranim eVirtualPos softverom
  • Kontinuiranu tehničku podršku
  • Redovne ažuriranja softvera bez dodatnih troškova

Zašto Izabrati eVirtualPos?

Odabir eVirtualPos-a nije samo investicija u softver, već i u budućnost vašeg poslovanja. Uz eVirtualPos, stičete partnera koji razume vaše potrebe i spreman je da podrži vaš rast. Pridružite nam se u digitalnoj revoluciji i dozvolite da eVirtualPos uvede vaš biznis u novu eru fiskalizacije.

Kako Početi?

Za više informacija ili da započnete sa eVirtualPos-om, posetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte direktno. Naš tim je spreman da vam pomogne sa svim pitanjima i da vam olakša prelazak na jednostavniju, sigurniju i efikasniju fiskalizaciju.

Pozovite: Vesna 063 392 448

Dežurstvo od 09 do 16h u prostoriji servisa

Fismod - Beograd

Koristimo "mali" godišni odmor od 29.07. do 03.08.2021