Udaljen Pristup Računaru - Supremo

F I S M O D

Kontrola na daljinu – brzo i jednostavno – preuzimanje, pristup, kontrola.

Supremo je jednostavno rešenje za daljinsko upravljanje računara.

Jednostavno: – sa samo nekoliko klikova ćete biti povezani na udaljeni PC / server koji je spreman da ga kontroliše. Nije neophodna konfiguracija rutera / firewall-a.

Pametno je: – Supremo može upravljati višestrukim prikazima i rezolucijama i omogućava vam prenos datoteka sa / na glavni računar.

Sigurno je: – tok podataka je obezbeđen putem AES 256-bitnog šifriranja, dok lozinka, generisana pri svakoj konekciji, štiti host računar.

To je Supremo: – savršen alat za pružanje podrške za desktop računare svojim korisnicima! 100% Kvalitetan softver.

Supremo je moćno, lako i potpuno rešenje za kontrolu i podršku na daljinskom računaru. Omogućava vam pristup udaljenom računaru ili održavanje sastanka za samo nekoliko sekundi. Supremo takođe podržava USilio, IT Management Console i potpuno je kompatibilan sa UAC-om.Preuzimanje, pristup, kontrola.

Supremo je konstituisan samo jednom izvršnom datotekom koja je vrlo mala i ne zahteva nikakvu instalaciju.

Recenzije korisnika

Koristimo podršku na daljinu i posebno je važno što program Supremo nema instalaciju.To ne zahteva odobrenje administratora i problem se rešava brzo i efikasno.
Administracija
Savršen program za daljinsku kontrolu udaljenih PC-a.Ogromna ušteda, brza intervencija, korisnik zadovoljan, zato preporučujem ovaj program.
Tale - Fismod
Support
Mi smo korisnici podrške koju nam pružaju iz Fismod-a i izuzetno smo zadovoljni.Najvažnija je brzina i mogućnost da nesmetano nastavimo rad bez čekanja.
Manger

Vaša veza sa ovim sajtom je zaštićena SSL protokolom

Dežurstvo od 09 do 16h u prostoriji servisa

Fismod - Beograd

Koristimo "mali" godišni odmor od 29.07. do 03.08.2021