Pridružite nam se kao distributer i otključajte priliku za rast vašeg poslovanja!

Odmah poduzmite akciju.

 1. Oslobodite snagu našeg softvera: Naši softverski programi poznati su po svojim korisničkim interfejsima, širokim mogućnostima i nenadmašnoj jednostavnosti korišćenja. Nudeći naš softver svojim klijentima, omogućavate im da pojednostave poslovanje, poboljšaju produktivnost i otključaju nove puteve za rast.

Poštovani ,

U [Fismod-u] smo veoma ponosni na razvoj najsavremenijih softverskih rešenja koja revolucionišu način poslovanja preduzeća. Danas vam se obraćamo jer vjerujemo da vas vaša stručnost i doseg u prodaji i servisiranju fiskalnih uređaja čine savršenim partnerom za stvaranje snažne i obostrano korisne distribucijske mreže.

Ponosni smo kreatori Fis4Pos, Fis4WEB, Middleware i LPFR—naših sertifikovanih programa od strane Poreske uprave Republike Srbije. Naši softverski programi dizajnirani su za besprijekornu integraciju s fiskalnim kasama, nudeći mnoštvo funkcija i mogućnosti koje nadilaze tradicionalne funkcije kase.

Ako postanete distributer našeg softvera, ne samo da ćete imati priliku da ostvarite dodatni prihod, već ćete i osnažiti svoje klijente da podignu svoje poslovanje na nove visine. Evo zašto partnerstvo s nama ima savršenog smisla:

 1. Oslobodite snagu našeg softvera: Naši softverski programi poznati su po svojim korisničkim interfejsima, širokim mogućnostima i nenadmašnoj jednostavnosti korišćenja. Nudeći naš softver svojim klijentima, omogućavate im da pojednostave poslovanje, poboljšaju produktivnost i otključaju nove puteve za rast.
  1. Uključite se na unosno tržište: Potražnja za inovativnim softverskim rješenjima u industriji fiskalnih uređaja je u porastu. Udruživanjem snaga s nama, dobijate pristup rastućem tržišnom segmentu, pozicionirajući se kao pouzdanog dobavljača sveobuhvatnih rješenja koja zadovoljavaju rastuće potrebe poslovanja.
  2. Konkurentska prednost: Istaknite se iz gomile nudeći svojim kupcima diferenciran proizvod. Naši softverski programi pružaju jasnu prednost u odnosu na konvencionalne kase, opremajući preduzeća naprednim izvještavanjem, upravljanjem zalihama, analizom prodaje i još mnogo toga.
  3. Pošteno i unosno partnerstvo: Čvrsto vjerujemo da je snažno partnerstvo izgrađeno na povjerenju, transparentnosti i pravičnosti. Kao naš cijenjeni distributer, uživat ćete u odličnim profitnim maržama na mjesečnoj bazi, osiguravajući stalan tok prihoda. Posvećeni smo pružanju potrebne podrške i resursa kako bismo vam pomogli da uspijete.
  4. Mogućnosti kontinuiranog rasta: Kako stalno poboljšavamo naše softverske programe novim funkcijama i ažuriranjima, vi ćete biti na čelu inovacija. Naši stalni programi obuke i tehnička podrška će vas osnažiti da pružite izuzetnu uslugu svojim klijentima i proširite svoje poslovne horizonte.

  Pridružite nam se na ovom uzbudljivom putovanju i postanite distributer naših izuzetnih softverskih programa. Zajedno možemo značajno uticati na preduzeća kojima služimo dok stvaramo uzajamno korisno partnerstvo.

  Da bismo dalje razgovarali o mogućnostima i istražili kako možemo da sarađujemo, biće nam drago da zakažemo poziv ili sastanak kada vam odgovara. Obratite nam se na [Kontakt informacije] ili odgovorite na ovu e-poštu.

  Hvala vam što ste razmotrili ovaj poziv. Radujemo se prilici da radimo zajedno i da osnažimo preduzeća u Srbiji sa našim najsavremenijim softverskim programima.

  Topli pozdravi,

  [Tale] [Saradnik] [Fismod] [mob: 063 208061 / 011 3690 837 / fismod.bgd@gmail.com]

Dežurstvo od 09 do 16h u prostoriji servisa

Fismod - Beograd

Koristimo "mali" godišni odmor od 29.07. do 03.08.2021