Pridružite se našoj mreži: postanite distributer naših sertifikovanih softvera

Pridružite se našoj mreži: postanite distributer naših sertifikovanih softvera!

Ovaj naslov na našoj web home stranici postavili smo 19.04.2023 god.
Mnogi će postaviti pitanje, ako su naravno taj tekst  ispratili sa naše web prezentacije verovatno sa pitanjem: Traže se distributeri za distribuciju softwera!
To naravno nije ništa novo ali zanimljivo.Rade to i druge mnogobrojne softwerske firme.
Mi smo se obratili samo distributerima fiskalnih kasa INTraster.To je ciljano urađeno, pa kome drugom da se obratimo.Pa INTraster je jedini imao fiskalne kase u svojoj ponudi.Naravno bilo je tu raznih modela sa raznim prikljucima za internet.GPRS, LAN, WiFi, COM portovi itd.
Mnogobrojni korisnici a to datira još odavne 2004 god. Imali su stalno u ponudi fiskalne kase, naravno tu je bila velika ponuda i ostalih proizvođača.Predpostavljam da je potpuno jasno da su mnogobrojni korisnici uvek radili sa fisk.kasama i naravno da je bilo za očekivati da će to da se desi i 2022 god.I desilo se!
Svi INTrasterovi distributeri i serviseri  imali su izbor više modela i svako je mogao da bira za svoje korisnike razne varijante.Naravno kao što sam predhodno napisao, svi koji su navikli rad na kasama, nastavili su i dalje da rade.Androidi, i neki drugi sistemi nisu bili prihvatljivi za već naviknute korisnike radom na kasama ali bilo je u ponudi i neki su se odlučivali i za te fiskalne uređaje.
Nova fiskalizacija, nametnula je naravno i nova pravila.Stalni internet, SUF, sertifikovani softweri i ostali EFU uređaji.
Da skratimo, to je bilo dobro za korisnike ali nije bilo za one servisere,distributere koji osim prodaje fisk.kasa i LPFR-a, poneki barkod čitač, vaga da ne nabrajam to je bilo to.Nema teh.pregleda,garancija na uređaje 2 godine, LPFR za kasu na šeast meseci i to je to.
Sve to nije bilo dovoljno pa su se mnogi servisi ugasili, verovatno počeli na rade neku drugu delatnost, ali svi INTrasterovi distributeri su prodali po priličan broj fiskalnih kasa, u prodaji je bila neka razlika u ceni i neka zarada u zavisnosti od broja prodatih uređaja.
Godinu dana od početka nove fiskalizacije je već prošla i pitamo se kako preživeti jer ništa više nije bilo kao u ranijoj fiskalizaciji i kako dalje nastaviti sa radom.Pitam se da je neko prodao i hiljadu kasa da li mogu da da pokriju sve troškove, pa plate zaposlenima itd. Mislim da je to loša matematika a slobodno neko može i da me demantuje.Loše za posao, garancija, stalni pozivi korisnika kako ide ref.ID kupca pa još pitanja jer sistem je nov, strogo kontrolisan i sve mora da se radi po novim pravilima, stalna kontrola itd.
Vrlo teško, i zamorno i verovatno su svi „pomalo“ nervozni ali to je tako, nova pravila pa ko ispliva udahnuće malo vazduha, a najgore još je i vazduh po prilično zagađen!!!
Zato se i obraćamo samo vama, INTrasterovim distributerima i nudimo vam da se malo ili malo više angažujete i uvedete i neke novine a to je distribucija i softwera koji se ne prodaje već rentira na mesečnom nivou i evo prilike za stalni mesečni priliv, naravno od toga koliko ste uspešni i u ovoj prodaji. Prodaja naših softwera – Fis4Pos 21 / Fis4WEB 21 i Fis4LPFR.

O tome u sledećem blogu na našem sajtu.

Dežurstvo od 09 do 16h u prostoriji servisa

Fismod - Beograd

Koristimo "mali" godišni odmor od 29.07. do 03.08.2021