SASTANAK ODBORA JOS SA DIREKTOROM PORESKE UPRAVE DRAGANOM MARKOVIĆ

Beograd, 13.06.2019.
Danas je u Centrali Poreske uprave Republike Srbije održan sastanak Odbora Jedinstvene organizacije Sindikata čija je glavna tema bila predstojeća reforma Poreske uprave. Sastanku je, na poziv predsednika Sindikata Milana Dumića, prisustvovala i direktorka Poreske uprave Republike Srbije, gospođa Dragana Marković sa najbližim saradnicima.
irektorka Marković predočila je prisutnim predstavnicima sindikata korake koji su već sprovedeni u pripremama za reformu i novu organizacionu strukturu Poreske uprave, naglasivši napore koji su učinjeni kako niko od zaposlenih ne bi ostao bez posla.
„Izvesti reformu bez otpuštanja je izuzetno teško ali mi ćemo u tome uspeti. Očekujem da se svi angažujete i pomognete upravi da ovaj težak posao iznese na kvalitetan i efikasan način“ – reči su Dragane Marković.
Pored toga, direktorka je napomenula da ima saznanje da je na današnjoj sednici Vlade Republike Srbije usvojen predlog Akta o sistematizaciji radnih mesta kojim se uspostavlja nova organizaciona struktura Poreske uprave sa 37 filijala, novoosnovanim Sektorom za izdvojene aktivnosti i Sektorom za poresko računovodstvo.
Nakon razgovora na temu reformi Poreske uprave,  direktorka Marković je odgovarala i na druga pitanja predstavnika sindikata i poželela im sreću u daljem radu.
PRILOG – Zapisnik od 13.06.2019. godine
Preuzeto sa sajta Jedinstvene organizacije Sindikata PU.
PRILOG – Zapisnik od 13.06.2019. godine

Dežurstvo od 09 do 16h u prostoriji servisa

Fismod - Beograd

Koristimo "mali" godišni odmor od 29.07. do 03.08.2021