APR: Od oktobra, svi preduzetnici moraju imati prijavljenu email adresu

Početkom juna, Skupština Republike Srbije, usvojila je izmene Zakona o privrednim društvima po kojima se propisuje da je:

Svako privredno društvo (društvo sa ograničenom odgovornošću, akcionarsko društvo, preduzetnik) u obavezi da Agenciji za privredne registre (APR) prijavi adresu za prijem elektronske pošte, najkasnije do 9. juna 2019. godine, odnosno godinu dana od početka primene ovog zakona (član 14). Za nove preduzetnike, mail adresa je obavezna za registraciju već od 8. oktobra 2018. godine.
Ukoliko ste navedeno već učinili, odlično!
Ukoliko niste, bez panike. Stvar je rešiva, krajnje jednostavna i naravno, besplatna.
Preuzmite Registracionu prijavu promene podataka i Dodatak 31 sa sajta APR-a, popunite kao na primeru i predajte APR-u.

Republika Srbija nalazi se u procesu digitalizacije od 2006 godine. Nakon 12 godina, normalna potreba je da se (i) privredna društva i na internetu prezentuju kvalitetno i poslovno.
Međutim, to za mnoge firme u Srbiji, to još uvek nije slučaj.
Kako do dobrog online prisustva i kvalitetne poslovne prezentacije?
Uvedene promene usmerene su na dalju digitalizaciju poslovanja celokupne privrede koja bi trebalo da doprinese ekonomičnosti, efikasnosti i efektivnosti poslovanja, kako i sam APR navodi, a činjenica je i da ste na tuđem domenu (Gmail, Yahoo, Hotmail) zapravo podstanar sa kojim je vaša adresa e-pošte vaša, isto koliko i soba u iznajmljenom stanu.

Sa svojim domenom, vlasnik ste svog doma.

Ima logike, zar ne?

Internet prisustvo može biti vaš moćan saveznik u ovoj tržišnoj “borbi”. Dobar i ažuran sajt i korišćenje profesionalne mail adrese su već dobar korak napred. I to vrlo lak.

Tako stičete neophodno poverenje sadašnjih i potencijalnih klijenata i radite jaku podršku svom marketingu i celokupnoj reputaciji brenda i kompanije.

Ukoliko vam je potrebana web prezentacija, slobodno nam se obratite na naše već dobro poznate telefone.
Fismod u saradnji sa hosting provajderom UNLIMITED učiniće sve da dobijete odličnu web prezentaciju po izuzetno povoljnim cenama i ostale usluge  koje dobijamo od navedene firme.

Tekst i slike preuzete sa sajta unlimited.rs

Dežurstvo od 09 do 16h u prostoriji servisa

Fismod - Beograd

Koristimo "mali" godišni odmor od 29.07. do 03.08.2021