Prednost rada sa softverom naspram fiskalnih kasa

Kako objasniti krajnjim korisnicima da je ogromna prednost rad sa softverom,  nego sa fiskalnim kasama!

Postoje brojne prednosti rada sa softverom umjesto fiskalnih kasa,  navescemo samo nekoliko načina da  korisnicima objasnimo ove prednosti:

  1. Efikasnost: Sistemi zasnovani na softveru su mnogo efikasniji od fiskalnih kasa. Oni mogu brže i preciznije obraditi transakcije, smanjujući greške i štedeći vrijeme.
  2. Izvještavanje: Uz softver, krajnji korisnici imaju pristup detaljnijim izvještajima i analizama podataka, što im može pomoći da donesu odgovarajuce odluke o svom poslovanju.
  3. Skalabilnost: Softver može rasti i prilagođavati se promjenjivim poslovnim potrebama, dok su fiskalne kase često ograničene u smislu funkcionalnosti i kapaciteta.
  4. Integracija: Softverski sistemi se mogu integrisati sa drugim alatima i uslugama, kao što su softver za upravljanje zalihama ili računovodstveni softver, kako bi pružili sveobuhvatnije rešenje za krajnje korisnike.
  5. Pristupačnost: Uz softver  krajnji korisnici mogu pristupiti svojim podacima i izvještajima s bilo kojeg mjesta s internetskom vezom, što olakšava upravljanje svojim poslovanjem u pokretu.
  6. Mi Vam nudimo resenje, nas softer Fis4Pos 21 pravi je izbor da sebi olaksate rad, I osetite sve prednosti rada sa softverom.
  7. Kako refundirati neki racun I sta je sve potrebno da odradite to na fiskalnoj kasi!
  8. Avansi, nije  potrebno objasniti I uporediti rad na fiskalnoj kasi I uporediti sa nasim Fis4Pos softweru.Stvarno to nije za uporedjivanje.Mislim da Avanse na kasi skoro da niko nije ni pokusao uraditi.
  1. Nas softwer to maksimalno olaksava, automatizuje I zavrsava ceo proces.Pogotovo kad su u pitanju prodaja nekretnina.
  2. Ovo sa samo neki primeri koje ovde posebno naglasavamo, a ima jos puno toga.

Sve u svemu, rad sa softverom pruža brojne prednosti u odnosu na fiskalne kase, a krajnjim korisnicima je važno da razumeju te prednosti kako bi donosili najbolje odluke u svom poslovanju.

Dežurstvo od 09 do 16h u prostoriji servisa

Fismod - Beograd

Koristimo "mali" godišni odmor od 29.07. do 03.08.2021